Acum citesti
Traseu de biciclete în Mureș, amenajat de angajații GEdeon Richter

Asociația UnDAverde a cunoscut câteva izbânde serioase în ultimii ani, printre cele mai importante pentru cei care folosesc bicicleta fiind traseul de biciclete amenajat între Târgu Mureș și Reghin, dar la fel de notabil este faptul că a reușit să atragă atenția. Atenția mai multor părți, desigur, de la oameni și până la administrație și antreprenori privați. Ca dovadă, compania Gedeon Richter derulează un program de responsabilitate socială între 8 iulie și 28 august, în cadrul căruia 140 de angajați se vor ocupa de amenajarea a 20 de kilometri de traseu de biciclete.

unda_verde_asociatie

Proiectul se desfășoară pe o porțiune de aproximativ 20 de kilometri a râului Mureș, în vecinătatea localității Ogra, județul Mureș. Cei 140 de angajați ai companiei Gedeon Richter România amenajează locuri de popas pentru bicicliști sau pentru iubitorii de drumeții în natură, precum și pontoane pentru caiac și canoe pe malul râului Mureș.

Legătura între aceste puncte de popas se va face printr-un traseu pentru biciclete amenajat de-a lungul malului și printr-un traseu de caiac pe râul Mureş – ambele fiind semnalizate cu ajutorul unei hărți de orientare, dar și prin panourile de informare poziționate la fața locului. Având în vedere preocuparea companiei pentru mediul înconjurător, pe lângă activitățile menționate, echipa Gedeon Richter România curăță malul și albia râului Mureș de deșeuri pe porțiunea respectivă. Parteneri ai proiectului sunt Primăria comunei Ogra și Administrația Bazinală a Apelor Mureș.

Sursa: Punctul

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − 2 =