Acum citesti
Vântul din pupă l-a adus acasă pe Victor Perdevară

Întoarcerea unui biciclist călător este mereu un prilej ideal de ascultat povești pe două roți ale unei pribegii adesea plină de farmec. Victor Perdevară, ale cărui aventuri le-am preluat ocazional, și-a îndreptat cârma spre România și a navigat spre casă, ajungând ieri la Cluj-Napoca, unde a vorbit prima oară unui public despre peripețiile sale.

perde

Periplul său a durat circa 600 de zile și l-a purtat prin Europa întreagă și, după cum chiar el relatează, „există o întreagă suspiciune în privința asta: cum poți să călătorești fără a avea bani? În aprilie 2013 am plecat de la Bistrița cu 270 de lei pentru a face înconjurul lumii cu bicicleta. La 600 de zile distanță încheiam a doua etapă din aventura prin Europa la Bruxelles”.

Clujul este doar prima oprire a aventurierului. Ieri a ținut prima conferință acolo, iar azi, 5 martie, la Casa TIFF va împărtăși „Povești din Bretania și Normandia”, începând cu ora 20.00. Pe urmă, în 15 martie va ajunge la Sighet, în 17 martie la Bistriția, pentru ca în 26 martie să fie la Sibiu. Și umblă vorba că pregătește și o carte…

Vezi Comentarii (2)
  • Doar acum am vazut stirea scrisa de tine ! M-am bucurat sa citesc cele scrise de tine. Cartea o ajuns deja la o editura din Iasi si sper ca raspunsul sa fie unul pozitiv. Pana atunci ne vedem la Sibiu pe 26 martie la libraria Habitus, la Brasov pe 29 aprilie si poate in Bucuresti prin 22-23. Inca n-am raspunsuri din partea aia de lume.

    Vant din pupa si tie !

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven + ten =