Acum citesti
Giro introduce Techlace, un nou sistem de închidere pentru pantofi

Giro-Factor-Techlace_lace-upBoa-dial_premium-carbon-soled-road-shoes_Vermillion-close-upGiro introduce un nou tip de închidere pentru pantofii de ciclism, Techlace, care îmbină clasicul șiret cu un sistem de prindere cu velcro și o clapetă rotativă Boa pentru performanță maximă. Acest sistem este lansat pe modelele de șosea Factor Techlace și Factress Techlace (ultimul fiind cel specific feminin). Pantofii doresc să combine tot ce e mai bun din design-ul modern și din cel clasic într-un produs premium.

Giro-Factor-Techlace_lace-upBoa-dial_premium-carbon-soled-road-shoes_white-sideConstruit pe platforma modelului original Factor, care a fost lansat acum cinci ani, Giro a aplicat toate cunoștințele acumulate în acest timp la acest nou model. Sistemul Techlace dorește să ofere același sentiment și aceleași senzații cu șiretul clasic, dar să existe și posibilitatea ajustării rapide din mers, lucru imposibil la șiretul normal.

Giro-Factress-Techlace_womens-lace-upBoa-dial_premium-carbon-soled-road-shoes_white-topConform celor de la Giro, șiretul este ușor de înlocuit, ceea ce poate să ofere posibilități de personalizare interesante.

Giro-Factress-Techlace_womens-lace-upBoa-dial_premium-carbon-soled-road-shoes_white-on-bikeSistemul Boa folosit este modelul de top IP1 care oferă cel mai bun control al strângerii, cu rotații în incremente de 1 mm. Cum cablul este trecut în două peste rotiță, fiecare click va strânge pantoful cu doar 0.5 mm.

Giro-Factor-Techlace_lace-upBoa-dial_premium-carbon-soled-road-shoes_Easton-carbon-soleSunt folosite branțurile ajustabile SuperNatural Fit și materialul din microfibră perforată pe care le întâlnim și la celelalte modele de top ale lor. Talpa Easton EC90 SLX2 din carbon este ușoară, rigidă și subțire, printre cele mai bune de pe piață. Părțile de uzură din călcâi și vârf se pot înlocui.

Greutatea este foarte mică, de doar 210 g în mărimea 42.5 și 195 g pentru mărimea 39.

Ambele modele vor fi disponibile din această toamnă la prețul de 350 Euro. Modelul masculin va fi disponibil în trei culori: negru, alb cu detalii negre și portocaliul denumit vermillon. Modelul feminin va fi disponibil doar alb.

Pentru Factor Techlace vor fi disponibile mărimi întregi între 39 și 50 și jumătăți de mărimi între 39.5 și 46.5 în timp ce Factress Techlace va fi disponibil în mărimi întregi între 36 și 43 și jumătăți de mărimi între 37.5 și 42.5.

Mai multe informații puteți găsi pe pagina producătorului sau pe cea a importatorului în România.

Informații preluate de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen + two =