Acum citesti
Grupetto Italia oferă cursiere pentru copii și nu numai

Grupetto-Primavera-kids-600x450Grupetto Italia este o companie britanică ce dorește să ofere curisere construite după tradiția italiană, dar să le ofere pe acestea nu doar adulților ci și copiilor, de mai multe vârste…

grupetto-mottarone-SL-297x208grupetto-mergozzo-CL-297x209Pentru adulții iubitori de biciclete moderne sunt dispnonibile modelele din carbon Mottarone SL și Mergozzo SL. Modelul Mottarone din prima imagine oferă un cadru din carbon monocoque dar cu geometrie și aspect clasic. Este disponibil cu echipări Shimano sau Campagnolo și cu tijă de șa clasică sau integrată. Mergozzo are cadrul din același carbon, dar geometria este modernă, sloping și nu are opțiunea de tijă de șa integrată. Prețurile sunt de 1920 £ pentru cadrul și furca Mottarone SL, bicicleta începând de la 2500 £, în timp ce Mergozzo SL are un preț ceva mai mic, de 985 £ pentru cadru și 1550 £ pentru bicicleta completă.

Grupetto-CS-Maggiore-corsa-297x205grupetto-maggiore-pista-297x190Pentru cei ce doresc o bicicletă cu aspect clasic adevărat, Maggiore oferă un cadru din oțel ce recrează forma bicicletelor italiene vechi pe care inițiatorii proiectului le foloseau în tinerețe. Modelul este oferit în versiunea Corsa pentur șosea și Pista pentru velodrom sau proiecte fixie. La construcție se folosesc tuburi Columbus iar geometria este de competiție. Corsa este disponibilă atât cu manete combinate de schimbător ca în imagine cât și cu manete în stil vechi pe cadru. Prețul pentru cadru începe de la 975 £ iar pentru bicicletele complete de la 1250 £.

GRUPETTO-24-Prima-vera-600x404Pentru copii este disponibilă gama PrimaVera. Aceasta este proiectată să fie folosită atât de distracție și relaxare cât și pentru competiție și are un cadru special conceput pentur copii, cu transmisie cu rapoarte și brațe de angrenaj adaptate. Modelul este oferit cu roți de 22, 24 și 26, fiecare dimensiune având brațele angrenajului adaptate: 145, 151 respectiv 170 mm. Rapoartele de transmisie sunt în concordanță cu regulile British Cycling pentru juniori, așa că bicicletele pot fi folosite direct în concursuri. Prețurile sunt de 550, 575 respectiv 590 £ pentru cele trei dimensiuni, adăugându-se 45 £ transportul. Pentru copii Grupetto oferă și un program de trade-in a bicicletelor rămase mici și schimbarea acestora cu unele de dimensiunea potrivită!

Pentru mai multe informații și comenzi puteți accesa pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × four =