Acum citesti
Hiplok Z-Lok oferă o minimă protecție antifurt la doar 20 g

Nu întotdeauna bicicleta noastră are nevoie de protecție maximă, poate dorim doar să bem o cafea și să fim siguri că nu pleacă nimeni cu ea, sprijinită 30 m mai încolo de gard. Pentru asta cei de la Hiplok au proiectat Z-lok, o mică protecție ce face imposibil ca cineva să fugă cu bicicleta în câteva secunde. Este practic o bridă de plastic ranforsată, cu un sistem de deschidere cu o cheie foarte simplă.

Z-Lok are doar 20 g și o lungime de 40 cm, fiind din nylon întărit cu oțel. Este practic suficient de rezistent să nu cedeze dacă se trage tare de el sau chiar dacă e atacat cu o foarfecă simplă, dar e evident că va ceda imediat la o sculă mai serioasă.

Z-Lok ar putea fi folosit și ca siguranță auxiliară, pentru a asigura casca de bicicletă roțile de cadru sau chiar schiurile la barul de pe pârtie sau câinele legat în fața magazinului.

Cheia este universală și se potrivește la toate exemplarele, dar scopul este de a proteja împotriva furtului oportunist, de moment. Oarecum sistemul se bazează și pe faptul că nu va deveni foarte popular să aibă toată lumea câte o cheie.

Sistemul va fi vândut în seturi de câte 2, la prețul de 18 Euro. Culorile disponibile vor fi roșu, galben și gri închis. Nu este încă disponibil, dar va putea fi cumpărat de pe pagina producătorului în câteva săptămâni.

Informații de pe bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

8 + 2 =