Acum citesti
Iepurașii bicicliști ai IașiBike și-au făcut apariția

Mai există multe persoane pentru care Paștele nu se rezumă doar la promoțiile extraordinare făcute cu această ocazie de către magazine sau la orgiile culinare motivate de nevoia respectării tradiției. Există persoane care se gândesc la acei oameni pentru care, dintr-un motiv sau altul, sărbătorile Pascale nu sunt decât alte bătălii ale războiului cu viața și cu neajunsurile. Dintre persoanele care din puținul lor dau și altora sunt și câțiva membri ai clubului IașiBike (link), care cu prilejul Floriilor au făcut o scurtă tură în cadrul căreia au împărțit niște ajutoare.

Trebuie să recunosc că am aflat despre această acțiune caritabilă destul de târziu, dat fiind faptul că s-a consumat în data de 1 aprilie, dar organizatorii ei au declarat cu modestie că astfel de activități nu ar trebui făcute publice, din mai multe motive. Cu toate acestea, gesturi ca cele făcute de IașiBike nu găsim la tot pasul și considerăm că merită măcar menționate.

Pe scurt, 18 membri ai asociației ieșene au pus mână de la mână și au cumpărat diverse lucruri, de la alimente până la rechizite școlare, pe care le-au oferit unor familii nevoiașe din satul Rusenii Vechi, aflat la 14 kilometri de Iași. O parte din drum, bunurile au fost transportate cu mașina, restul fiind duse pe două roți de către iepurașii bicicliști ai clubului IașiBike spre cei cărora le erau destinate. Despre întreaga acțiune, poți citi pe larg aici. Pe această cale dorim și noi să îi felicităm pe cei care au luat parte la acțiune!

 

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen − two =