Acum citesti
IKEA vinde biciclete, remorci și accesorii pentru acestea, la un preț rezonabil

IKEA anunța în primăvara anului trecut că va comercializa o bicicletă cu un preț decent, aceasta putând fi livrată și cu o remorcă. De curând însă, suedezii au anunțat noile prețuri pentru bicicletă și remorcă, mult mai mici decât cele menționate inițial și au adăugat în lista de produse o cască, o pompă și un antifurt.

ikea-bicilcleta-si-remorca-sladdaBicicleta și remorca, pe care le poți construi singur acasă asemenea unui dulap, au un preț de 499$ (399$ pentru cei cu card IKEA), respectiv 169$ (sau 129$ pentru cei care dețin un card Ikea Family), o ofertă cât se poate de atractivă ținând cont de dotările bicicletei: SLADDA are un butuc Sram Automatix cu 2 viteze (care se schimbă automat în funcție de viteză, frână mecanică pe disc montată pe roata de față, cu roată de 26 sau de 28 de inch, căci cadrul va avea o singură dimensiune. Versiunea cu roți de 26 de inch cântărește 15 kg, iar cea cu roți de 28 de inch, 16 kg. Nu vorbim deci de nicio revelație în materie de greutate, însă valorile nu le depășesc cu mult sau poate chiar deloc, pe cele ale bicicletelor de oraș entry.

ikea-remorca-bicicletaTotodată, două portbagaje sunt acum disponibile, pentru achiziționare separată: unul de față, care poate căra până la 10 kg și unul de spate, care suportă 25 de kg, pentru un preț de doar 20, respectiv 25$. Alături de acestea, mai poate fi achiziționată și o geantă, care se prinde foarte ușor de portbagaj, rezistentă la apă și care costă 30$.

ikea-portbagaj-bicicleta ikea-geanta-bicicletaÎn ceea ce privește restul de accesorii, vei putea achiziționa noua cască SLADDA pentru 24$, o pompă de podea, pentru 7$ sau un antifurt, pentru 15$.

ikea-pompa-bicicleta ikea-casca-bicicleta ikea-antifurt-bicicletaAșa cum era de așteptat, toate prețurile sunt cât se poate de decente, cu mențiunea că bicicletă sau remorca va trebui să le construiești singur. Însă asta pare a fi de fapt și partea cea mai interesantă a lucrurilor.

via IKEA

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 + nineteen =