Acum citesti
Încep înscrierile în echipa Focus-FreeRider

Dăm startul înscrierilor în echipa Focus-FreeRider, dar înainte să pui mâna pe mail, dorim să explicăm câteva lucruri din capul locului. În decursul acestor săptămâni am tot primit solicitări de a intra în echipă, însă există unele limitări, căci nici capacitatea noastră de a gestiona situație nu este nelimitată.

DSCF1054

În primul an, echipa va avea doar două categorii: hobby și elite. Cum elitele au fost deja alese, ne vom axa de acum înainte pe categoria hobby, care la final de an, adică după ce vom analiza rezultatele voastre, se va împărți în alte două categorii: avansat și hobby.

Ce trebuie să faci pentru a intra în echipă?

Cel mai important este să fi participat până acum la concursuri de mountainbike, iar o dovadă în acest sens va fi necesară (fotografii, clasament etc.). Cum toată lumea va fi în categoria hobby pentru început, există două modalități de a intra în echipă și de a promova:

1.Cu bicicleta proprie, care dacă este un Focus, îți va da dreptul să accezi la echipă. Tricoul de echipă va trebui să ți-l cumperi, însă sponsorul oferă discount-uri de 20% pentru următoarele produse: BBB, Continental și Muc-Off. Este necesară participarea la 5 curse/an, indiferent de categoria la care participi. Costul tricoului este de 100 de lei.

2.Achiziționând o bicicletă Focus, însă atenție, numărul de astfel de biciclete disponibile este limitat la 30. Mai mult, cele cu o valoare între 5.000 și 10.000 de lei vor fi disponibile în număr de 3 bucăți, iar cele cu o valoare de peste 10.000 de lei, în număr de 2 bucăți. Restul, vor fi disponibile pentru o valoare de sub 5.000 de lei. Pentru că accezi în echipă, sponsorul oferă un discount de 10% pentru bicicletele cu un preț de până-n 5.000 de lei, de 15% pentru cele trei biciclete cu preț între 5.001 și 10.000 de lei și de 20% pentru cele două biciclete disponibile din segmentul de peste 10.000 de lei. De asemenea, primești cadou tricoul de echipă dar și 20% discount pentru produse BBB, Continental sau Muc-Off. Și în acest caz, este necesară participarea la minim 5 concursuri/an.

DSCF1028
Tricoul de echipă.

La final de sezon, după ce vom evalua parcursul tău, vom stabili cine rămâne la categoria Hobby și cine trece mai departe la Avansat sau poate chiar la Elite, dacă rezultatele sunt pe măsură. Desigur, pentru categoria Avansat vei avea mai multe privilegii și avantaje, iar la categoria Elite vei primi atât bicicleta cât și echipamentul necesar gratuit. Și nu doar gratuit, dar le vei putea păstra la finalul sezonului.

Toți cei care vor să se înscrie în echipă sunt rugați să ne trimită un e-mail la [email protected] pentru mai multe detalii sau pentru cererea de înscriere.

Vezi Comentariu (1)
  • Succes cu echipa, aveti niste rideri adevarati pe.acolo! Sincer insa cam zgarcita oferta de reduceri avand in vedere ca pana nu demult Focus se putea cumpara cu reducere de 20% sau chiar 30% de oricine mergea la 3 concursuri pe an prin programul lor Race Support fara sa te inscrii la nicio echipa. Dar na, alte vremuri, zgarcenie mare…. Plus ca la alte echipe sustinute de importatori reducerile se duc spre 50%.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 − four =