Acum citesti
StudentOBike 2011

Biciclete gratuite pentru studenți prin programul demarat de Raiffeisen Bank și de Asociația Green Revolution în 2010. A doua ediție a programul va fi lansată mâine, 21 Martie 2011 la ora 10:40 în fața Rectoratului Politehnicii și la ora 13:00 în campusul universitar Moxa.




La lansările de mâine vor fi prezenți Ecaterina Andronescu, rector al Universităţii Politehnica din Bucureşti, Alina Balacciu, directoarea agenţiei AFI Cotroceni Raiffeisen Bank, Adnana Popa, directoarea agenţiei Piaţa Romană Raiffeisen Bank şi Raluca Fiser, preşedinta Asociaţiei Green Revolution.


StudentObike este primul proiect național de închiriere gratuită de biciclete destinat studenților din cinci centre universitare, aflate în București (două centre), Brașov, Cluj-Napoca și Iași.


StudentObike este implementat în campusurile universităților partenere: Academia de Științe Economice București, Universitatea Politehnică din București, Universitatea Transilvania din Brașov, Universitatea Babes Bolyai din Cluj-Napoca și Universitatea Tehnică din Iași.


Centrele StudentObike pun gratuit la dispoziția studenților 500 de biciclete: 200 de biciclete în București și 300 de biciclete în Brașov, Cluj-Napoca și Iași.


Detalii complete obții pe greenrevolution.ro.


via Bicla.ro


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 3 =