Acum citesti
Biciclete superbe aniversare Brooks 150 de ani

Brooks-150th-anniversary_Dashing-Bikes_Condor-Leggero150_carbon-road-race-bike_forkAnul acesta celebrul producător de șei și accesorii din piele naturală Brooks England a împlinit 150 ani! Cu ocazia aceasta, mulți producători au lansat biciclete comemorative, în serie limitată, printre care se numără Brompton, Canyon, Skeppshult sau Tout Terrain. Tema generală este cuprul, inspirată din clasica șa cu nituri, evident, din cupru. În această toamnă încă câțiva producători au pregătit modele comemorative superbe, cu care merită să ne încântăm privirea!

Condor Leggero

Brooks-150th-anniversary_Dashing-Bikes_Condor-Leggero150_carbon-road-race-bike_completeCondor, producător britanic cu o istorie datând din 1948, a pregătit modelul de cursieră din carbon Leggero, pentru care a folosit vopsea cu cupru lichid. Cadrul Leggero este fabricat în Italia și finisat în Londra, unde primește emblema din cupru și seria. Apoi bicicleta e echipată cu șaua Brooks Cambium C13, grupul Campagnolo Record 11 și ghidolina Brooks Cambium!

Schindelhauer Ludwig

Brooks-150th-anniversary_Dashing-Bikes_Schindelhauer-Ludwig_alloy-internally-geared-belt-drive-commuter-bike_completeSchindelhauer a produs modelul Ludwig, bicicletă de oraș cu transmisie în butuc, cu motivul cuprului regăsit peste tot.

Tokyo Bike 20

Brooks-150th-anniversary_Dashing-Bikes_Tokyo-Bike-20_small-wheel-steel-alt-city-bike_completeTokyo Bike 20 este tot o bicicletă de oraș, dar cu roți de 20 inch, transmisie 1x, ghidon drept, proiectată pentru orașele aglomerate.

Brooks-150th-anniversary_Dashing-Bikes_Tokyo-Bike-20_small-wheel-steel-alt-city-bike_headtubeBrooks-150th-anniversary_Dashing-Bikes_Tokyo-Bike-20_small-wheel-steel-alt-city-bike_bb-detailAchielle Julie

Brooks-150th-anniversary_Dashing-Bikes_Achielle-Julie_classic-step-through-steel-city-bike_completeAchielle e un producător belgian vechi din 1946, aceștia pregătind o ediție specială a modelului de oraș Julie, care este dotată cu jante din lemn vopsite să se asorteze cu coșul Brooks, transmisia fiind asigurată de un butuc Sturmey Archer cu 3 viteze interne.

Cuprul apare în emblema din față, în placheta cu seria și în claxon. În plus, bicicleta e echipată cu o șa Brooks B67 cu arcuri din cupru și cu grip-uri din piele asortate.

Vor mai urma și alte modele, de la alți producători mai mici sau mai mari, printre care un gravel bike de la Salsa, dar și biciclete de oraș deosebite de la producători mai mici dar cu tradiție!

Informații preluate de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − fourteen =