Acum citesti
GoPro reacheamă dronele Karma din cauza pericolului de prăbușire

Toți cei care au achiziționat până în acest moment o dronă GoPro Karma sunt rugați să le returneze la dealer din cauza pericolului de prăbușire. În câteva cazuri izolate, aceasta a pierdut curent și s-a prăbușit.

Karma-Drone-8-750x400Din data de 23 octombrie până astăzi, cei de la GroPro au vândut deja 2.500 de astfel de drone, la un preț de aproximativ 870 de euro. În State, dronele vor fi returnate direct la GoPro sau la magazinul de unde au fost achiziționate, cumpărătorii primind suma integrală înapoi. Din păcate, momentan nu există modele cu software actualizat, așadar doritorii vor fi nevoiți să mai aștepte un update.

Cei de la GoPro lucrează în strânsă colaborare cu US Consumer Products Safety Commission și Federal Aviation Administration pentru a rezolva cât mai rapid problema. Recall-ul a fost făcut doar pentru dronele Karma, nu și pentru camerele Hero5 Black sau Karma Grip.

Chiar dacă drona funcționează corect, toți cei care au achiziționat-o sunt sfătuiți să o returneze. Sumele le vor fi restituite și celor care nu mai dețin factura.

via GoPro

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine + 14 =