Acum citesti
Look Cycles a cumpărat pachetul majoritar la Corima wheels

look-cycles-buys-majority-stake-in-corima-wheels

Producătorul de biciclete, piese şi echipament Look Cycles este unul dintre cei mai inovatori din lume, modelele lor fiind pline de tehnologii ingenioase şi originale cum ar fi angrenajul dintr-o bucată, braţele de angrenaj cu lungime reglabilă, pipa reglabilă aero integrată, tija de şa cu elastomer interschimbabil şi multe altele, nemaipunând la socoteala pedalele Keo, atât de populare la cicliştii de şosea.

Până acum, ei foloseau roţile altor producători, dar acum ei au cumpărat pachetul majoritar la Corima Wheels, aşa că este justificat să ne aşteptăm la mici revoluţii tehnice şi la capitolul roţi.

Corima a fost înfiinţată în 1973 de Pierre Martin şi Jean-Marie Riffard în Loriol-sur-Drome, în Franţa, ei producând la început diverse piese din materiale compozite, orientându-se spre domeniul roţilor în 1988, începând de atunci ei producând multe modele incredibile de roţi complete din carbon.

 

Look va prelua distribuţia internaţională pentru Corima iar cercetarea şi dezvoltarea produselor se va face în comun, firmele însă vor rămâne momentan separate. Probabil că de acum încolo bicicletele Look vor fi echipate cu roţi Corima.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 2 =