Acum citesti
Noul grup de componente DEORE XT T8000 pentru trekking

DEORE-XT-T8000-OP_zz_zz_STD_img1_draftPerformanțele componentelor DEORE XT sunt acum și la îndemâna iubitorilor de touring și trekking. Astfel, Shimano a lansat cea mai performantă linie de componente pentru touring și trekking, beneficiind inclusiv de tehnologia Shadow pentru deraiorul spate.

La un an după lansarea gamei DEORE XT M8000 pentru MTB, Shimano lărgește gama cu seria T8000 dedicată pentru trekking. Deși componentele celor două serii sunt destul de diferite, la fel ca utilizatorii lor de altfel, toate beneficiază de tehnologii avansate create pentru performanță mărită și plăcerea pedalatului pe teren mixt asfaltat sau nu.

FC-T8000withCG_zz_zz_STD_img1_draftFiabilitatea și durabilitatea sunt considerentele cele mai importante pentru orice cicloturist. Este nevoie de componente care să se potrivească spiritului de aventură și tipului de utilizare. De aceea seria XT de trekking oferă versatilitatea unei transmisii 3×10 cu foi 48-36-36 și cu o schimbare stabilă și precisă a treptelor de viteză pe caseta de pinioane CS-M771-10 cu opțiunile 36/34/32-11.

RD-T8000-SGS_zz_zz_STD_S1_draftSchimbarea treptelor se face cu ajutorul manetelor Rapidfire Plus cu afișaj ușor de citit și eliberare instantanee în două direcții a cablului. Deraiorul față funcționează fără efort cu angrenajul triplu având o capacitate totală de 22 de dinți. În același timp, deraiorul spate de 10 viteze poate fi comandat cu opțiunea Shadow, care crează un profil redus al acestuia și reduce sunetele produse de lanț pe teren stâncos.

În plus, noile deraioare și manete T8000 funcționează cu cabluri de inox cu tratament OPTISLICK pentu o performanță optimă. Angrenajul Hollowtech II are inclusă o protecție de lanț care va ajuta la o tură curată.

BL-T8000_L_zz_STD_S1_draftFrânele se ocupă fără probleme de oprirea bicicletei cu o forță consistentă, predictibilă și puternică. Maneta și rezervorul folosesc o prindere i-spec II pentru un ghidon mai ordornat. Reglarea frânelor se face fără scule, cu un mic buton rotativ de pe manetă. Discurile sunt disponibile cu prindere IS cu 6 șuruburi sau Center-lockl și cu dimensiunile de 203, 180 și 160 mm.

DH-T8000-3D_zz_zz_STD_S1_draftPe lângă butucii actuali DEORE XT M8010, gama de trekking aduce butucul DH-T8000-3D cu dinam în butuc, proiectat să ofere o ieșire de 3W/6V pentru roți de 26 și de 28.

Componentele DEORE XT T8000 au durabilitatea necesară navetei zilnice și fiabilitatea de care este nevoie în turele lungi. Transmisia versatilă 3×10 funcționează precis atât pe asfalt cât și în afara acestuia, grupul de componente fiind unul de încredere pentru turele lungi.

PD-T8000_R_zz_STD_S1_draftComponentele Shimano DEORE XT Trekking vor fi disponibile începând cu luna septembrie 2016. Mai multe informații vor fi disponibile pe pagina producătorului.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 4 =