Acum citesti
Radev îți oferă posibilitatea infinită a opțiunilor pentru bicicletă

În vara lui 2016 am realizat un interviu cu Radev. Băieții ne povesteau care a fost motivul pentru care s-au apucat să construiască aceste cadre custom pentru bicicletă. Azi proiectul lor este “viu” pe Kickstarter.

bicicleta custom cadre radev mitrut ilie 07

Mitruț Ilie a pus pe picioare această idee de a oferi cadre personalizate nu doar pe dimensiunea fizică a ciclistului ci și care să reflecte personalitatea acestuia. Geometria viitoarelor biciclete Radev este personalizabilă în funcție de preferințele proprietarului, în funcție de disciplinele pe care dorește să le practice cu acea bicicletă.

bicicleta custom cadre radev mitrut ilie 03

Practic bicicleta este construită din țevi unite între ele prin mufe printate 3D. Se obțin astfel biciclete foarte ușoare pentru cei care au nevoie de viteză maximă în concurs sau biciclete mai grele, dar mai robuste, pentru cei care vor să plece în în lume aventura vieții pe bicicletă.

bicicleta custom cadre radev mitrut ilie 09

Însă unul din avantajele interesante pe care îl au cadrele Radev este ca sunt portabile sau „pliabile” cu ghilimelele de rigoare. Toate cadrele Radev sunt livrate dezasamblate. Astfel îți rămâne ție plăcerea de a-ți „construi” bicicleta. În al 2lea rând un astfel de cadru demontabil este ușor de transportat, în special dacă te deplasezi cu avionul. Demontat cadrul poate fi transportat ușor într-un rucsac obișnuit de 25 L. Desigur mai sunt și roțile și restul de componente pe care trebuie să le ai la tine prin buzunarele rucsacului.

bicicleta custom cadre radev mitrut ilie 01

Interesant este și faptul că poți face upgrade în viitor. Spre exemplu dacă cumperi azi cadrul cu țevi din aluminiu ulterior poți opta pentru upgrade la titan sau carbon, mufele rămânând aceleași. Pentru aluminiu, aliajul folosit este T6 și T7.

bicicleta custom cadre radev mitrut ilie 08

Însă personalizarea bicicletei merge mai departe de materialul din care sunt făcute țevile și geometria cadrului. Inclusiv mufele pot lua orice formă dorești. De ce nu un pistol?

bicicleta custom cadre radev mitrut ilie 04

Culorile disponibile și grafica sunt și acestea personalizabile. Există un set standard pentru variantele normale de culori însă pentru modelele premium poți alege orice îți trece prin minte. Grafica este în totalitate realizata de Radev însă dacă ai tu ceva custom aceasta poate fi transpusă pe bicicletă. Orice pentru ca personalitatea ta să fie reflectată de bicicletă.

Prețul cadrului Radev pornește de la 833 euro și este disponibil acum pe Kickstarter.

bicicleta custom cadre radev mitrut ilie 02 bicicleta custom cadre radev mitrut ilie 05 bicicleta custom cadre radev mitrut ilie 06

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × four =