Acum citesti
Santa Cruz Bikes este cumpărată de Pon Holdings Olanda

Recent cunoscuta marcă americană de biciclete Santa Cruz a fost cumpărata de olandezii de la Pon Holdings companie care mai are în portofoliu şi alte mărci de biciclete de renume precum Cervelo şi Focus.

Santa-Cruz-Pon HoldingsÎn general asemenea vânzări-cumpărări se fac atunci când o companie se află în dificultate financiară, iar cumpărătorul profită de ocazie, şi să mai facă un ban, dar şi să susţină marca respectivă să nu dea faliment.

Nu este însă şi cazul celor de la Santa Cruz. Compania nu se află în faliment sau ceva similar. Achiziţia s-a efectuat pentru a permite americanilor să se dezvolte, iar marca să devină cu adevărat „una mare”. Infuzia de capital va contribui la îmbunătăţirea logisticii interne şi extinderea internaţională. În plus mai mulţi bani în companie înseamnă şi mai mulţi bani pentru design, cercetare şi dezvoltare.

Pon Holdings nu se ocupă cu reorganizarea companiilor pentru a obţine profit pe termen scurt aşa că putem fi destul de siguri că Santa Cruz nu va dispărea. Actualii angajaţi SC vor rămâne neschimbaţi şi, în timp ce salariul îl vor primi acum de la altă firmă, activitatea va continua neschimbată sau, schimbată în bine.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

14 + 13 =