Acum citesti
SP-01 Superflow este noua șa inovatoare de top de la Selle Italia

Selle Italia a adus șaua de bicicletă în viitor cu noul model SP-01 Superflow. Aceasta folosește un cadru complet din carbon ce permite fiecăre părți să se miște odată cu ciclistul, independent în stânga și dreapta. Ea este acoperită cu o microfibră Fibra-Tek cu material de amortizare cu grosime variabilă care o face să fie extrem de confortabilă dacă e să luăm în considerare și greutatea foarte mică anunțată.

Modelul a apărut pentru prima dată ca prototip în 2015 fără înveliș. Varianta finală de producție de serie va avea doar aproximativ 120 g și dimensiunile de 131×275 mm.

Prețul va fi pe măsură, de 349 Euro și va fi disponibilă începând cu iulie 2017.

Colecția 2017 va include și câteva modele populare în variante ceva mai accesibile. SLR TM Superflow este acum disponibilă cu șine din magneziu la 129 Euro, cu o greutate de 205 g. TM vine de la ”tubular magnaese” și se referă la materialul și forma șinelor. Aceiași opțiune este disponibilă și pe modelul Novus, greutate fiind de 215 g și prețul de 109 Euro.

Modelul de MTB Nepal, care se vinde foarte bine, primește și el șine TM și un înveliș din Kevlar, prețul fiind de 59 Euro. Aceleași modificări le are și modelul feminin Donna, la prețul de 49 Euro.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații și imagini de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 − sixteen =