Acum citesti
Union la Eurobike: accesorii și componente noi

Union, membru al grupului Marwi a fost prezent la Eurobike cu noile accesorii și componente pentru biciclete. În fapt, gama acestora este atât de variată, încât oferă suficiente alternative la brand-urile consacrate, desigur la prețuri mai bune fără a sacrifica din calitate.

union_eurobike_1

Astfel, din gama Union, poți alege lanțuri de bicicletă, pentru 7,8, 9 sau 10 pinioane, urechi de cadru și aș dori să insist pe acest aspect deoarece în general acestea sunt destul de greu de găsit în magazinele locale – lista aceasta fiind foarte lungă, dar și plăcuțe de frână pentru toate brand-urile: Avid, Formula, Hayes, Hope, Magura, Promax, Shimano sau Tektro. Plăcuțele sunt oferite în două versiuni, sintered sau OR compound, ceva mai puțin durabile decât prima variantă.

union_eurobike_2

Discurile și saboții de frână sunt de asemenea specialitatea Union, cele din urmă fiind disponibile atât pentru V-Brake-uri cât și pentru frânele cu clești. Totodată, accesorii precum suportul de bidon, manșoanele, pompele, aripile de protecție sunt pe lista producătorului.

În ceea ce privește componentele, poți alege din gamă pipe, chiar și reglabile pe înălțime, cuvete, butuci pedalier (Bottom Bracket) sau chiar tije de șa cu amortizor.  Anul acesta, producătorul a prezentat la Eurobike noi pedale automate (clipless), care vin cu o greutate cât se poate de rezonabilă, de 254 de grame (modelul SP 5600).

union_eurobike_3

Alte din componentele produse de Union sunt șeile, pentru toate tipurile de biciclete, butucii, luminile cu LED-uri puternice sau ciclocomputerele.

Mai multe despre gama producătorului poți afla pe site-ul oficial. Importator în România al mărcii este Biciclop.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one + fourteen =