Acum citesti
Jaroslav Kulhavy, aur la Cross Country

După o cursă strânsă, cehul Jaroslav Kulhavy a reușit să încheie cele 7 ture ale parcursului de Cross Country în 1 oră 29 de minute și 7 secunde. Bătălia s-a dat constant între Kulhavy (Specialized), Nino Schurter (Scott), care a încheiat pe locul 2 și italianul Marco Aurelio Fontana (Cannondale). Plutonul format din cei trei s-a aflat pe aproape tot parcursul cursei, în frunte.

Spaniolul Jose Antonio Hermida (locul 4) și sud-africanul Burry Stander (locul 5) au reușit să ajungă la un moment dat plutonul din urmă, însă cei trei lideri au reușit să se distanțeze mult pe final.

Kulhavy și-a păstrat atacul pe finalul cursei, reușind să-l depășească pe Nino Shurter în penultimul viraj al traseului. În orice caz, nu este o surpriză pentru nimeni faptul că cehul a reușit să obțină prima poziție a podiumului, dată fiind evoluția sa din ultimii ani.

Ca fapt divers, Jaroslav Kulhavy a reușit să termine cele 7 ture ale traseului într-un timp mai scurt decât a făcut-o ieri medialiata cu aur Julie Bresset, în cele 5 ture ale traseului.

Rezultatele complete aici.

foto: Reuters

Vezi Comentarii (3)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen − 1 =