Acum citesti
Kask Rex, o nouă cască uşoară de MTB extrem

kask-rex-enduro-mountain-bike-helmet-1-600x541Pentru cine nu ştie deja, Kask este furnizorul de căşti pentru echipa Sky şi a introdus câteva modele aerodinamice impresionante de şosea pentru cei mai performanţi ciclişti. Până acum, atenţia lor a fost focalizată pe ciclismul de şosea.

Kask Rex este o cască cu acoperire completă în spate pentru MTB agresiv, dar cu o greutate care ar mulţumi şi pe practicanţii de XC. Cele 20 de găuri de venitilaţie şi pad-urile proiectate pentru evaporarea facilă a transpiraţiei, toate acestea ar putea fi semnul că firma italiană a dat lovitura şi în MTB….

kask-rex-enduro-mountain-bike-helmet-3-600x596„Sunte mândri să prezentăm noua cască Rex. Producţia acesteia a necesitat multă cercetare şi testare în condiţii de laborator şi pe poteci. Dorim să facem produse de aceiaşi performanţă pentru MTB ca şi cele de şosea care le-am produs pentru echipa Sky. Rex a fost dezvoltată cu ajutorul celebrului MTB-ist Nat Ross. Nat împreună cu alţi profesionişti din întreaga lume din diverse discipline au contribuit să dezvolte cea mai bună cască de MTB posibilă” spune Diego Zambon, General Manager la KASK.

Protecţia din spate se întinde suficient de jos cât să acopere zona occipitală inferioară a capului, iar mici zone mai coborâte în faţa urechilor oferă o protecţie superioară în zona tâmplelor. Casca foloseşte tehnologia in-mould pentru o structură rigidă, iar fixarea pe cap se face cu sistemul Octo-Fit care se potriveşte pe foarte multe forme şi dimensiuni ale capului folosind doar două mărimi: 52-58 cm – M şi 59-62 cm – L.

kask-rex-enduro-mountain-bike-helmet-2-600x402Greutatea oficială este de 290 g. Vine cu cozoroc demontabil şi sistem de montare a camerei video. De asemenea, este dotată cu chingile Lux Leather. Lansarea va avea loc în jurul Crăciunului 2015.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × five =