Acum citesti
Kinetic Fit, o nouă aplicaţie de mobil pentru trainerele Kinetic

Kinetic_inRide-training-600x400Trainerele Kinetic Fluid sunt unele dintre cele mai avansate de pe piaţă. Cu ajutorul unui emiţător, inRide, acestea transmit prin Bluetooth informaţiile la un dispozitiv cu iOS sau Android pentru a monitoriza viteza, cadenţa şi puterea. Aplicaţia folosită în acest scop a fost refăcută complet, se numeşte Fit şi conţine instrumentele necesare pentru antrenament, se integrează mai bine şi are incluse toate facilităţile care nu erau încă implementate în aplicaţia anterioară inRide.

Kinetic-Fit_workout-video-600x257Aplicaţia este disponibilă în formă finală doar pentru iOS, pentru Android fiind încă în versiune beta şi este pentru prima dată gratuită. Probabil se va implementa un sistem de abonament lunar. Pe lângă informaţiile de putere, distanţă, viteză şi cadenţă recepţionate de la inRide, aplicaţia poate să proceseze şi informaţiile de HR de la o centură separată. Astfel, pot fi monitorizaţi 50 de parametrii care pot fi aleşi din aplicaţie.

Kinetic_shop-training-600x400Aplicaţia include peste 100 de tipuri de antrenament, bazate pe putere, cadenţă sau puls. De asemenea, aplicaţia poate transmite imagini către un alt monitor separat. Nu este un sistem la fel de interactiv ca şi Zwift, dar se pot face antrenamente pe filme înregistrate anterior. De asemenea, se poate folosi şi Zwift pentru antrenament.

Aplicaţia este disponibilă deja pentru utilizatorii de iOS şi în versiune beta pentru cei de Android. Iată şi un film de prezentare:

Sursa: bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 5 =