Acum citesti
Kona Operator 2017, cu prețuri de la 3.199 la 7.499$

Pe scurt, noua Kona Operator va fi mai agilă și mai stabilă, gata să facă față oricărui traseu de downhill. Altfel spus, se va comporta exact cum trebuie să o facă o Kona, așa cum o descrie succint producătorul.

kona-operator-2017-1 Pe larg, noua Operator va fi durabilă și construită solid. Va veni de asemenea cu o serie de modificări: un chainstay de 423mm, indiferent de dimensiunea cadrului, reach mai mare și un headtube amplasat la 63 de grade. Suspensia Beamer a fost actualizată, fiind în prezent mai progresivă pentru a rezista mai bine în situațiile de bottom out, iar pivotul principal a fost ridicat pentru a oferi o mai mare eficiență la pedalat. Totodată, indiferent de pivot, vei regăsi rulmenți peste tot, inclusiv la prinderea superioară a amortizorului.

kona-operator-2017-2Cadrul va putea fi achiziționat pentru 1.999$, versiunea de bază, pentru 3.199$, versiunea intermediară DL, pentru 3.999$, iar versiunea de top, Supreme Operator, pentru 7.499$. Toate modelele rulează pe roți de 27.5 inch și au un cadru din aluminiu.

Filmul de prezentare poate fi văzut mai jos:

Connor Fearon and Graham Agassiz Rally the 27.5 Kona Operator at Retallack from Kona Bikes on Vimeo.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 − seven =