Acum citesti
KTM prezintă 3 noi full-suspension-uri pentru 2016

eb-sus

Iată că nici producătorul austriac KTM nu face excepție de la regulă și se alătură avalanșei de biciclete full-suspenion care va lovi piața anul viitor. În acest sens, au reconstruit cele mai importante full-uri din segment, mai precis Scarp-ul, Lycan-ul și Kapoho.

Scarp este full-suspension-ul pentru cursele de Cross Country. Are o greutate totală de doar 9.9 kg și se bucură de un cadru realizat integral din carbon și dotat numai cu componente alese: amortizoare Fox, transmisie 1×11 Sram XX1 etc. Greutatea totală mică este obținută și prin scăderea semnificativă a greutății cadrului, triunghiul posterior nemafiind dotat cu pivot suplimentar. Noua suspensie are un link de dimensiuni foarte mici și poartă denumirea de Straight Line Link, înlocuind vechea suspensie Pro Damping System. Bicicleta va fi oferită în multiple variante de echipare, cu cadru din carbon, carbon și aluminiu sau doar aluminiu. Cadrul din cabron este livrat cu standardul Boost.

ktm-eurobike-2015-13Trecând în segmentul All-Mountain, întâlnim noul Lycan. Un mare succes pentru comapnie, bicicleta a fost atent regândită pentru a oferi performanțe superioare modelului precedent. Cursa va rămâne neschimbată, de 125mm, însă suspensia este complet modificată, iar greutatea scăzută semnificativ. Ca și Scarp-ul, noul Lycan va avea un amortizor montat orizontal, un link foarte mic, nu va beneficia de un pivot în partea din spate a basculei (pentru a salva grame importante) și va putea fi achiziționat în versiunea din carbon sau din aluminiu.

ktm-eurobike-2015-14Austriecii au venit cu temele făcute și în segmentul 27Plus. Urmând aceeași suspensie ca a modelelor Scarp sau Lycan, acesta va avea un link mai mic, un cadru din aluminiu, anvelope de 2.8 inch și diverse variante de echipare, care urmează a fi anunțate până la debutul noului sezon.

ktm-eurobike-2015-12În cadrul Eurobike, KTM a prezentat și modele precum hardtail-ul de XC Race, Myroon, fat-bike-ul din gama sa dar și bicicletele entry-level, pe care le poți vedea în galeria de mai jos.

Importator KTM în România: 1ktm.ro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen − six =