Acum citesti
Lampă de frână pe cablu de la Sigma

sigma-clip-on-rear-brake-light-computers-e1458842666979-600x418În trafic, dacă în spatele nostru stă o mașină sau chiar alți cicliști, este o idee interesantă de a avea o lumină de frână, care să se aprindă atunci când încetinim. Mașinile și motocicletele au așa ceva deoarece este foarte util, așa că de ce să nu aibă și bicicletele? Nu e o idee nouă, au mai existat lămpi de frână, dar majoritatea aveau un senzor pe manetă și un cablu lung sau chiar sesizau încetinirea după GPS.

Sigma vine însă cu Brakelight, o idee mult mai simplă și mai ieftină. Aceasta se prinde direct pe cablul de frână și, când sesizează acționarea acestuia, se aprinde.

sigma-clip-on-rear-brake-light-computers-3-600x400În imagini este prezentată montată pe o frână de tip V, dar se poate monta și pe o frână clasică de cursieră vertical, între brațele acesteia care prind cablul. Lampa se prinde pe cablu cu un imbus de 2.5 mm și are un braț acționat cu arc ce este împins de corpul frânei la întinderea cablului pentru a acționa lumina. Greutatea este de doar 6 g inclusiv bateria CR1025, autonomia fiind de 200 ore sau 100.000 de aprinderi. Lampa este protejată la apă și va fi disponibilă în 5 culori.

Pentru mai multe informații puteți vizita site-ul producătorului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen − 1 =