Acum citesti
Licitație pentru Cannondale-ul F-Si al lui Vlad Sabău

Ca în fiecare an, Vlad Sabău scoate la licitație bicicleta cu care a concurat în sezonul anterior, fiind vorba despre un Cannodale F-Si, roz. Este vopsită în această culoare deoarece dorește să atragă atenția asupra cancerului de sân la femei și tocmai din acest motiv, după ce va fi vândută, banii încasați pe bicicletă vor fi donați pentru bolnavii de cancer. Chapeau!

Arată superb și ar putea fi chiar a ta.

Licitația va avea loc pe site-ul lui Vlad, așa cum se întâmplă de 3 ani încoace, pentru a evita eventualele comisioane percepute de site-urile specializate.

Despre bicicletă

Aș începe cu faptul că este semnată de către Mauel Fumic, Marco Aurelio Fontana și Henrique Avancini, niciunul din riderii Cannondale neavând nevoie de prezentări suplimentare. Bicicleta are un cadru F-Si din carbon, o furcă Lefty 2.0 Carbon XLR, transmisie compusă din piese Sram X01/XX1 și X1 cu angrenaj Cannondale Hollowgram Si, dar și alte componente alese pe sprânceană ce provin de la Tune, KCNC sau AbsoluteBlack.

Prețul real al bicicletei este de 6.500 de euro, iar licitația va porni în data de 13 februarie până pe 19 februarie 2017.

Sponsorii proiectului

Pe lângă sponsorii lui Vlad, aceasta a obținut componente custom de la Cannondale, Ashima, Sram sau Tune.

Alte informații găsești pe vladsabau.ro.

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 1 =