Acum citesti
Lucian Logigan câștigă a 2a oară consecutiv, Prima Evadare

Lucian Logigan (Ideal Geiger Team) face o surpriză frumoasă la ediția din acest an a Primei Evadări și reușește în al 2lea an consecuvit să-și adjudece prima poziție a podiumului, cu un timp de 1:49:09 și cu o viteză medie impresionantă de 29.7 km/h.

prima_evadare_2014_1

Foarte aproape de acesta s-a clasat Marius Petrache (Sky Wellness|P-Track), cu un timp de 1:49:11, pe ultima treaptă a podiumului clasându-se Attila Madaras (Ideal Geiger Team), cu un timp de 1:49:52. Imediat în urma lor, au ajuns Alex Stancu (BikeXpert Racing), cu un timp de 1:50:07 și Răzvan Jugănaru, cu un timp de 1:50:23.

În ceea ce le privește pe fete, Irina Dumitru (BikeXpert Racing) a trecut prima linia de sosire, cu un timp de 2:20:02, fiind urmată de Emese Fodor (Kross) și de Alexandra Lazar (NoMad Merida).

Aproximativ 3.000 de participanți au luat starul la ediția acestui an, cifre impresionante ca de obicei care plaseză concursul în topul celor mai populare maratoane din Europa. Concurenții au aparcurs cei 55 de km ai traseului în condiții bune, practic doar pe anumite porțiuni fiind prezente bălțile sau noroiul. Chiar și așa, mulți probabil că s-au delectat cu băile de nămol, deoarece terenul alunecos nu i-a iertat pe cei mai puțin experimentați.

Vremea caldă și atmosfera de start și finiș au fost bonusurile zilei, care au dat o notă plăcută competiției de astăzi, devenită deja tradiție.

Prima serie de fotografii
A doua serie de fotografii
A treia serie de fotografii

Dragoș Mitroi
Editor-in-chief FreeRider.ro
Snagov

Vezi Comentariu (1)
  • „practic doar pe anumite porțiuni fiind prezente bălțile sau noroiul. ”

    PRACTIC, daca iti cari bicicleta in spate 10 km… Si asta insemna anumite portiuni… E un review excelent! Felicitari lui Lucian… A scos un timp mai bun decat anul trecut cand, a fost perfect uscat! 🙂

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 + thirteen =