Acum citesti
Made in Romania: Noul Stone Storm 10

Săptămâna trecută am avut ocazia să pedalăm pe o nouă bicicletă construită în România. Lansată sub numele de Stone în 2013, brașovenii au pregătit pentru acest an câteva modele interesante, din care Storm 10 ne-a picat și nouă în mâini pentru teste. Până ce concluziile vor fi publicate pe site-ul nostru, vă vom face o succintă prezentare a noii biciclete.

stone_storm_10

Cu un preț de achiziție foarte competitiv, de 2.117 Lei, aceasta va concura puternic atât alte brand-uri românești cât și pe cele est-europene. Bicicleta este dotată cu roți de 27.5 inch și vine echipată în acest preț cu o furcă Suntour XCR și cu frâne hidraulice pe disc, Tektro Draco 2. Sistemul de transmisie 3×9 este compus din piese Shimano din gama entry-level, precum angrenajul Altus sau schimbătoarele Altus/Alivio.

stone

Este deja disponibilă, într-o singură culoare, în 4 dimensiuni diferite: 14, 16.5, 18 și 20 de inch. Mai multe detalii pot fi obținute pe site-ul eurobike.ro sau în săptămâna aceasta, în rubrica noastră de teste.

Săptămâna trecută v-am întrebat ce bicicletă credeți că este cea din imagini și care ar trebui să fie prețul acesteia. Răspunsurile pot fi văzute aici.

via Stone

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − 16 =