Acum citesti
Magura prezintă noua sa furcă upside-down, Boltron

Noua furcă upside-down este construită de Magura în parteneriat cu WP Suspension, furnizor pentru producătorul de motociclete KTM. De aceea, noua furcă a fost prezentată pe o bicicletă KTM.

furca-magura-boltron-3Noua furcă va fi disponibilă cu 3 curse diferite, de 120, 150 și 160mm, cu un ax boost de 110x15mm, cu cap hexagonal pentru a oferi o rigiditate laterală crescută. Aceasta este o soluție nouă după cum putem observa, neexistând momentan în oferta niciunui producător.

furca-magura-boltron-4Greutatea va fi de 2.2 kg pentru oricare dintre versiuni, folosește un cartuș cu aer, este disponibilă pentru roată de 27.5 inch și cu anvelopă cu o lățime de maxim 2.8 inch (pentru varianta de 160mm, se pot monta doar anvelope de maxim 2.4 inch lățime). Brațele superioare măsoară 40mm în diametru, iar prinderea de frână este de tip post mount, pentru disc de 180mm.

furca-magura-boltron-2Brațele inferioare au 35mm, iar prinderea axului se face doar cu ajutorul unei chei Torx, T25 mai precis. SAG-ul se alfă marcat pe parte inferioară, mai precis pe scutul din plastic ce protejează brațele inferioare, iar un Lock-Out nu este disponibil.

furca-magura-boltron-1via MTB News

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 − six =