Acum citesti
Mamut Bike Race 2017

Și în această toamnă Alba Iulia va fi gazda competiției de mountain-bike destinată juniorilor și adulților. Concursul de ciclism urmează să se desfășoare sâmbătă, 2 septembrie 2017, cu startul și premierea la baza de agrement din zona Mamut.

“Competiția este de tipul mountain-bike XC, destinată în principal sportivilor amatori, începători sau avansați, dar și sportivilor legitimați. Vor rămâne în continuare 2 trasee de concurs, fiecare dintre participanți putând alege, în funcție de condiția fizică și nivelul propriu de pregătire. La această a III-a ediție am crescut gradul de dificultate al traseului scurt, considerând că noile peisaje merită din plin parcurgerea celor cca.7km în plus față de primele 2 ediții” transmit reprezentanții Asociației Bicheru Cycling.

Organizatorii propun pentru această a III-a ediție 2 trasee de concurs:

-traseu SCURT, cu o lungime de aproximativ 35km (diferență de nivel +1300m), considerat de dificultate medie.

-traseu LUNG, cu o lungime de aproximativ 60km (diferență de nivel +2000m), considerat de dificultate sporită.

Traseele de concurs vor fi definitivate şi anunțate cu cel puțin 3 săptămâni înainte de data concursului, până în data de 12 august 2017.

Evenimentul, programat pentru data de 2 septembrie 2017, este o competiție outdoor desfășurată în mare parte prin pădurea din apropierea municipiului Alba Iulia. Traseele vor include zone de asfalt (pista de biciclete), pământ, pietriș, bolovăniș și iarbă (drumuri forestiere și poteci turistice).

Organizatorii evenimentului sunt „Bicheru Cycling”, în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia.

La începutul lunii MAI vor începe înscrierile pe site-ul competiției

http://mamut.bicheru-cycling.ro

Detalii suplimentare se regăsesc pe pagina de facebook dedicată evenimentului

https://www.facebook.com/mamutbikerace

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 5 =