Acum citesti
Marquette, un 27.5+ cu preţ decent de la Framed Bikes

Framed-marquette-alum-whiteCa orice noutate, bicicletele cu roţi 27.5+ nu sunt deloc ieftine, preţul fiind de multe ori prohibitiv pentru majoritatea clienţilor. Totuşi, unele firme au început să aducă acest concept în gama de preţuri medie, Framed Bikes făcând parte din această categorie.

Astfel, după ce au scos pe piaţă modelul Marquette din carbon la un preţ de aproximativ 2000 USD, a venit momentul să scadă preţul şi mai mult cu un model din aluminiu.

Framed-marquette-alum-blueNoul Marquette din aluminiu va fi disponibil în două versiuni. Cea mai performantă va avea transmise SRAM GX 1×11 şi furcă RockShox Reba RL de 120 mm, frâne SRAM DB5 hidraulice şi roţi cu jante de 50 mm lăţime şi butuci etanşi pe rulment. Preţul va fi de doar 1299.95 USD!

Modelul mai ieftin va fi echipat cu componente SRAM X7 şi furcă Suntour Raidon de 120 mm cu blocaj. Va păstra frânele DB5, dar va avea doar 10 pinioane. Jantele sunt tot de 50 mm dar butucii nu sunt etanşi. Restul componentelor sunt marca proprie, aşa că preţul a putut să coboare la doar…. 1099.95 USD!!!

Framed-marquette-alum-geo-chart-600x204Cadrul din aluminiu hidroformat este disponibil în mărimile 16, 18 şi 20 inch, geometria fiind cea din imagine, identică celei de pe modelele de carbon. Este folosit headtube tapered, ax spate 142×12 mm şi se pot monta două bidoane cu apă. Chiar dacă bicicletele vin echipate cu transmisii 1x, cadrul permite montarea deraiorului faţă.

Framed-marquette-alum-redPe lângă configuraţia din ofertă, este foarte posibil ca în viitor să se poată opta pentru o configuaţie personalizată. Momentan există patru culori disponibile: albastru, roşu, galben şi alb. Mai multe informaţii vor fi disponibile pe pagina producătorului.

Sursa: bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × five =