Acum citesti
Marzocchi 350 pentru enduro

Cu noua furcă 350, cei de la Marzocchi vor să reînvine succesul înregistrat de legendara Z1, de data aceasta fiind vorba de segmentul enduro. Italienii au menționat că aceasta furcă va respecta vechile tradiții italiene și au înzestrat-o cu o cursă de 160mm.

  marzocchi_350_3

Aceștia dezvoltă subiectul și ne spun că furca va lucra impecabil, fiind foarte sensibilă pe denivelări mici, dar că va înghiți cu plăcere și denivelările puternice. Secretul constă și în brațele superioare aurite, a căror înveliș contribuie din plin la o culisare lină. Cu ajutorul unor spacere, vei putea micșora cursa la 140 mm. Versiunile CR și NCR vor fi dotate cu un cartuș de aer, pe când versiunea R va fi dotată cu arcuri, spre deliciul fanilor. Bineînțeles, va fi și mai grea, însă tehnica se anunță a fi indestructibilă.

marzocchi_350_1

Furca va avea brațe superioare de 35 mm și este concurent direct pentru Rock Shox Pike, probabil cea mai bună furcă de enduro din lume sau Fox 34. Oricum ai privi, Marozocchi 350 nu va avea viață ușoară, în special că în ultimii ani italienii au fost puși la zid din cauza calității îndoielnice a furcilor produse.

marzocchi_350_2

În ceea ce privește reglajele, ai la dispoziție compresiaLow-Speed, viteza de revenire cât și Air Preload-ul. Un ax de 15mm este de asemenea la bord. Greutate versiunii de top nu va depăși 1.9 kg, iar prețurile nu au fost momentan menționate.

via Marzocchi

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 + two =