Acum citesti
Mavic lansează colecția Haute Route

Mavic_Haute-Route-special-limited-edition_road-wheelstires-600x400Haute Route este o serie de concursuri montane de șosea pe etape considerate a fi printre cele mai dificile dar și apreciate din lume. În 2016 vor lua startul sute de amatori în concursurile pe etape din Pirinei, Alpi și Dolomiți. Cursele de o săptămână nu sunt ieftine dar oferă suport la nivelul tururilor profesioniste. Mavic este în continuare un mare susținător al avenimentului, iar pentru anul acesta a pregătit o colecție Haute Route pentru cei ce doresc să încerce experiența sau să viseze la ea de acasă.

Colecția Haute Route include serii limitate numerotate a patru dintre seturile lor de roți premium și un echipament complet cu un design unic de inspirație montană.

Mavic_Haute-Route-special-limited-edition_Ksyrium-Pro-Exalith-aluminum-clincher-road-wheels-600x600Roțile Haute Route sunt limitate la 1200 de seturi, împărțite pe modele după estimările Mavic ale cererii, fiecare venind la pachet cu anvelopele asortate cu grafica specială. Modelul Haute Route Ksyrium Pro din aluminiu folosește suprafața de frânare Exalith și va avea prețul de 1200 Euro. Roțile ușoare de tip clincher sunt cea mai bună alegere cu frână pe jantă pentru cursele montane pe vremea imprevizibilă și cântăresc doar 1475 g perechea.

Mavic_Haute-Route-special-limited-edition_Ksyrium-Pro-Carbon-SL-clincher-discrim-brake-road-wheels-600x450Noile Ksyrium Pro Carbon SL sunt chiar mai ușoare, la 1390 g setul iar prețul este de 2200 Euro, cu rulmenți ceramici CeramicSpeed. Folosind aceiași jantă dar cu grafică diferită, modelul Ksyrium Pro Carbon SL Disc are prețul de 2300 Euro și greutatea de 1570 g pentru cei ce preferă frâna pe disc.

Mavic_Haute-Route-special-limited-edition_Ksyrium-Pro-Carbon-SL-tubular-road-wheels-600x600Cele mai ușoare sunt Ksyrium Pro Carbon SL pe baieu cu o greutate de 1190 g cu rulmenți CeramicSpeed, prețul este de 2300 Euro și sunt incluse deja un set de baieuri Yksion Powerlink de 25 mm lipite din fabrică.

Mavic_Haute-Route-Pro-Jersey_back-450x600Kit-ul complet cu grafică unică include tricoul Haute Route Pro la prețul de 100 Euro și pantalonii Pro la 150 Euro, cu bazonul Mavic Ergo Pro 3D Endurance și compresie musculară suplimentară folosind textile tehnice de cea mai bună calitate.

Mavic_Ksyrium-Haute-Route-road-cycling-shoe-600x600Pachetul mai include casca Haute Route Ksyrium cu o greutate de 270 g la 125 Euro și pantofii Ksyrium Haute Route de 270 g la prețul de 180 Euro. De asemenea, pachetul e completat de șosetele tehnice medii Haute Route la prețul de 15 Euro.

Toate produsele vor fi disponibile la distribuitorii Mavic începând cu luna mai 2016.

 

Sursa: bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × three =