Acum citesti
MicroSHIFT a prezentat o transmisie electronică pe 11 pinioane de MTB

Microshift-P1100072MicroSHIFT a prezentat la târgul de la Taipei un prototip pentru o transmisie electronică pentru 11 pinioane de MTB, lucru remarcabil, deoarece patentele înregistrate de celealalte companii în acest domeniu fac foarte grea o astfel de încercare.

Microshift-P1100086MicroSHIFT produce de multă vreme sisteme de transmisie, atât unele performante cât şi modele care oferă un raport foarte bun calitate-preţ, întâlnite des ca echipare originală pe bicicletele ieftine şi din gama medie. Sistemul eXCD este încă un prototip, dar chiar dacă se mişcă un pic cam încet se pare că schimbă vitezele perfect.

Microshift-P1100074Deraiorul foloseşte un sistem cu ambreiaj şi poate urca lanţul pe un pinion de 42 de dinţi! Motorul nu este foarte rapid, dar trebuie luat în considerare că acesta e practic al doilea sistem de transmisie electronică pentru MTB de pe piaţă!

Microshift-P1100084Un amănunt interesant este că acumulatorii şi toată partea electronică sunt incluse în maneta eXCD. Autonomia anunţată este de 6000 de schimbări (aproximativ 1000 km). Maneta are un buton de oprire pentru a economisi energia şi un indicator cu LED care arată starea acesteia. Cum sistemul conţine doar deriaorul spate, este clar destinat transmisiilor 1×11 cu pinioane 11-42.

Nu se ştiu încă informaţii despre când va fi finalizat proiectul sau cât o să coste, dar este evident că va fi o variantă mai accesibilă faţă de restul de pe piaţă.

Sursa: bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × five =