Acum citesti
Modelele Kona pentru 2010

Kona prezinta pentru anul 2010, mai multe modele noi. Vom aminti cateva dintre acestea, cele mai importante din gama.

Modelul Hei Hei 100 a fost complet reproiectat pentru urmatorul an, fiind o bicicleta full suspension pentru Cross Country ce ofera in standard un travel de 80 de mm pentru partea posterioara.
Contructia ii permite insa si montarea unui shock de 100 de mm fara probleme, ceea ce face din acest model o bicicleta de all mountain perfecta. Este livrata si cu roti de 29′ pentru fanii rotilor mari, sub denumirea de Hei Hei 2-9.

Un alt model cunoscut al producatorului Kona, despre care am vorbit si noi intr-un articol precedent, este Abra Cadabra, model dedicat atat probelor de Cross Country si Backcountry cat si de enduro si coborari. Este echipata bineinteles cu sistemul G2 Magic Link, care modifica automat suspensia spate in functie de teren (mareste sau micsoreaza cursa), totul pentru a usura pe cat posibil pedalatul riderului. Cadrul, beneficiaza acum de o forma usor modificata si de un nou paintwork, Kona reusind sa scada si prin intermediul acestuia greutatea totala a bicicletei, care acum a coborat sub pragul de 14 kg, ca sa fim mai precisi 13.6 kg.

De acelasi facelift se bucura si modelul Colair, dezvoltat in paralel cu Abra Cadabra, fiind acum mai usoara decat modelul pe care-l preceda. Chiar si modelul de entry-level Kona Lanai a suferit ceva modificari de look, incercand sa ramana un model cu un pret extrem de redus prin utilizarea de piese low-level : furca Suntour SF cu o cursa de 63 de mm, piese Shimano Altus si multe componente dezvoltate chiar de Kona, precum ghidonul, tija de ghidon si altele. Franele acestui model raman in continuare Tektro M530.

In ordinea de mai jos a pozelor : 1.Kona Hei Hei 100, 2.Kona Abra Cadabra, 3.Kona Lanai

via | merida


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 − one =