Acum citesti
Monitor de ritm cardiac fără centură de la Mio

Cei care consideră incomodă sau s-au săturat de centura aferentă dispozitivelor de măsurat ritmul cardiac vor fi încântați să audă de noul monitor de rim cardiac al celor de la Mio, Alpha. Printr-o tehnologie luată și adaptată din industria medicală, ceasul de mână reușește să indice de unul singur valoarea pulsului purtătorului.

alpha_mio

Mecanismul care permite scoaterea centurii cu electrozi din ecuație este compus din două celule electro-optice care măsoară volumul de sânge de sub piele și, printr-un anume algoritm, deduc numărăul de bătăi pe minut. Producătorul recunoaște că în domeniul medical tehnologia se folosește pentru pacienți în repaus, însă susține că a reușit să o modifice astfel încât să fie precisă și în caz de efort fizic.

Funcțiile lui Alpha numără afișarea pulsului curent, stabilirea zonelor de efort proprii atletului, pulsul mediu și perioada petrecută în fiecare zonă de efort, cronometru, precum și posibilitatea de conectare prin Bluetooth la aplicația dedicată acestui monitor de ritm cardiac. Prețul lui Alpha Mio este de 199$ și mai multe despre acesta poți citi pe site-ul producătorului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × three =