Acum citesti
MTB Academy, la Câmpulung Muscel, în perioada 18-20 Martie

Răzvan Jugănaru ne anunță într-un mail că în acest weekend, va organiza la Câmpulung Muscel o nouă ediție a MTB Academy. Iată ce ne-a transmis:

mtb-academySalutare dragi prieteni pasionati ai sportului cu pedale!
Usor, usor perioada de „hibernare” s-a incheiat. Temperaturile au crescut, ziua este mai lunga, zapada a disparut de mult iar noi nu mai avem nicio scuza. Trebuie sa dam bikeurile jos din cui si sa le scoatem la tura.
Este aproape jumatatea lunii martie si startul sezonului competitional se apropie cu pasi repezi. Asa ca, m-am gandit ca ar fi o oportunitate foarte buna pentru noi sa ne dezmortim putin picioarele dupa perioada dintre sezoane si sa ne reamintim cum se tine ghidonul pe traseele de munte. Ar fi pacat sa ne prinda sezonul nepregatiti.

Zis si facut… cateva telefoane, verificat cabana, verificat cum stau lucrurile pe trasee, pus bikeul in masina si in weekend fuga la Campulung sa „dau cu matura” pe cateva carari sa pregatesc terenul pentru turele cu prietenii. Nu m-am mai dat de ceva vreme si parca simt chemarea potecilor de prin Ciocanu, Stramtu sau Matau… abia astept sa impartasesc experienta cu voi.

Astfel, cine vrea sa stranga cativa kilometri (mai tehnici) si sa isi imbunatateasca tehnica pentru a aborda cu incredere noul sezon il astept sa mi se alature in acest weekend… Dupa cum urmeaza, in perioada 18 – 20.03.2016 va invit la Campulung Muscel la a doua editie de acest gen, pentru a ne bucura impreuna de cateva ture superbe in natura. Vom imbina placerea de a pedala pe trasee de vis cu aprofundarea diferitelor tehnici din mtb.
In general primavara vremea nu este cea mai stabila, dar in urma verificarilor efectuate pe siteurile de profil am observat ca urmatorul weekend vom avea parte de o vreme buna pentru pedalat.

Temperatura in timpul zilei se va invarti in jurul valorii de 12 grade, ceea ce pentru aceasta perioada, din punctul meu de vedere, este o vreme buna de dat cu bike-ul.
Luand in calcul toate cele spuse mai sus eu cred ca este momentul ideal pentru un “Grup Training” de primavara cu totul special.

ATENTIE:

Acest “mini-cantonament” este dedicat persoanelor cu o pregatire fizica medie si simtul umorului ridicat. Nu vom face antrenamente de pregatire fizica intensa ci de pregatire tehnica… adica nu ne vom alerga ci vom pune accent pe tehnica. Fiind zona de munte vor exista diferente semnificative de nivel. La acest tip de antrenament vom imbina placerea unei ture in natura cu aprofundarea diferitelor tehnici din MTB.

Avem 10 locuri disponibile. Acest Grup Training va fi realizat cu minim 4 persoane.

Inscrierile se fac pe site-ul nostru:
http://mtbacademy.ro/index.php/inscriere, cu indicatia la rubrica “Alte Mentiuni” din formularul de inscriere “Grup Training – Campulung , 18-20.03.2015”. Toti cei care se vor inscrie vor primi din partea noastra Pachetul MTB Academy.

Detalii puteti gasi pe siteul nostru: http://mtbacademy.ro/index.php/antrenamente, sau pentru informatii suplimentare contactati-ne pe: [email protected]

Casca, pelerina de ploaie si buna dispozitie sunt obligatorii.
Va multumim si va asteptam!

P.S.: Pentru cei care urmeaza sa intrebe ce facem daca ploua raspunsul este: suntem rideri nu fotbalisti, ne vom bucura de fiecare moment la maxim.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × four =