Acum citesti
DOMAHIDY anunţă începerea precomenzilor pentru noul hartdail

După ce proiectul lui Steve Domahidy s-a încheiat cu succes pe Kickstarter.com a venit vremea să înceapă precomenzile. Fostul designer de la Niner oferă acum biciclete hardtail din oţel sau titan.

Steve Domahidy 1

Cadrele din titan costă 2.299$, iar cele din oţel 1.099$ şi folosesc ţevi Reynolds 853 DZB. Ambele variante de cadre sunt disponibile pentru roţi de 27,5 şi 29 inch. Cadrele dispun de dropout-uri culisante pentru a putea folosi bicicleta cu transmisie single speed sau cu viteze normale.

Steve Domahidy 3

Cadrele din titan folosesc ţevi triple butted de 3/2.5 cu downtube ovalizat la ambele capete pentru a obţine rigiditate mai bună. Greutatea anunţată este de 1,68 kg pentru un cadru mărime M.

Steve Domahidy 2

Cadrele din oţel primesc ţevi supradimensionate pentru rigiditate generală îmbunătăţită însă fără a renunţa la calitatea binecunoscută a oţelului. Greutatea unui cadru M din oţel este de 2,4 kg. Ambele tipuri de cadre, oţel şi titan, primesc head tube conic. Dacă vrei să foloseşti bicicleta pe post de single speed este posibil să instalezi dropout thru-axle pentru o estetică reuşită.

Steve Domahidy 5 Steve Domahidy 4

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × 3 =