Acum citesti
Focus lansează noul Big Bird 36

După trei ani de studii acerbe Focus a lansat în sfârşit noul mtb care reprezintă o adevărată evoluţie în era ciclismului. Întreaga echipă Focus, alături de Florian Vogel, a studiat intens avantajele roţilor mari şi a ajuns la concluzia că mai mare este într-adevăr mai bine.

BIG BIRD_FOCUS_Flo_Vogel4_resize

Elegantă, dinamică şi fantastic de rapidă noua bicicletă Focus Big Bird ia cu asalt potecile demonstrând performanţe ieşite din comun. Tehnologia avansată folosită este secretul performanţelor deosebite ale noilor roţi de 36 inch care oferă aderenţă maximă şi confort cu o rezistenţă minimă la înaintare.

Bicicleta este completată de furca inovatoare şi de mare fineţe Flamingo 36 Doublebarrier ER ce oferă echilibrul perfect între rigiditate şi manevrabilitate fără echivoc.

FOCUS BIG BIRD FRONT_resize

Însă pentru a pune la punct o asemenea bicicletă performantă Focus a dezvoltat materiale cu totul şi cu totul noi. Împreună cu universitatea U.L.A., acreditată în zboruri spaţiale şi tehnologie moleculară, Focus a creat materialele noi, foarte uşoare şi speciale, cu ajutorul cărora noul cadru Big Bird a prins viaţă, la propriu! Mulţumită specificaţiilor moleculare ale suprafeţei materialelor fiecare cadru este prelucrat individual pentru a acomoda nanotehnologia revoluţionară utilizată.

FOCUS BIG BIRD SIDE_resize

Acest lucru permite celor de la Focus să facă o afirmaţie pe cât de curajoasă pe atât de îndrăzneaţă. Ei spun că noua tehnologie a cadrului şi noile dimensiuni de roţi asigură o plimbare complet curată indiferent cât de murdar este traseul.

Noua bicicletă Focus Big Bird 36 are un preţ recomandat de 4.999 euro şi va fi disponibilă începând cu 1 aprilie.

Specificaţii complete:

Cadru: FOCUS BIG BIRD, 0711 U.L.A. RHYNO tubeshape
Furcă FOCUS FLAMINGO 36 Doublebarrier ER
Frâne: SRAM XX1
Schimător: SRAM XX1
Shifter: SRAM XX1
Lanţ: SRAM XX1
Pinion: SRAM XX1
Jante: FOCUS 36 CATERPILLAR EL
Spiţe: FOCUS 36 MILLIPEDE Attack 1.8/2.3/1.9
Butuci: FOCUS HIPPO faţă/ FOCUS HOPPI pate
Anvelope: FOCUS 36 SPERM WHALE 36×2,5 Double Ply 50a faţă /
FOCUS 36 CHEETAH 36×2,5 Triplecore EVO spate
Camere: FOCUS 36 BLOWFISH
Tijă de şa: Concept CPX
Şa: Fizik
Headset: Acros 36
Ghidon: FOCUS THE FALCON aerotuck lowbar
Pipă: FOCUS TURTLECLAMP SI
Manşoane: Concept

Vezi Comentarii (3)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − 14 =