Acum citesti
Furca DVO Diamond AM se apropie de momentul intrării în fabricaţie

După ce în ultimele luni au prezentat prototipuri pe la diferite expoziţii compania dispune de câteva modele instalate pe biciclete şi gata de acţiune. Diamond va fi disponibilă în culorile verde DVO sau negru pentru ţevile superioare şi inferioare deşi modelele fabricate vor avea braţe culisante negre. În partea de sus vor fi prezente reglajele pentru viteza mică şi mare plus presiunea aerului.

furca DVO-DIAMOND-AM 7

Datorită lipsei generale de fiabilitate a reglării externe a cursei furcilor acestei furci i se va putea regla cursa doar intern între 140, 150 şi 160mm. Planul este ca furca să fie disponibilă pentru toate cele 3 mărimi de roată, iar preţul se pare că va fi în jur de 1.100 $ ceea ce le pune cam pe aceeaşi linie cu celelalte opţiuni de top.

Pe spatele coroanei se poate instala o aripă care va fi disponibilă împreună cu toate furcile aftermarket, dar şi separat. Se instalează uşor prin două dopuri plus un şurub allen.

În partea de jos mai sunt doua reglaje. OTT (Off The Top) îţi permite să reglezi cartuşul pentru aerul negativ, iar celălalt este Trail Loader System. Furca foloseşte o prindere QR standard însă piuliţa este realizată în aşa fel încât se poate mişca pentru ca tu să poţi poziţiona levierul QR în ce poziţie doreşti. Modelul aflat în preproducţie are o greutate de 2,19 kg

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − 6 =