Acum citesti
RockShox lansează noul remote 1x pentru tija de șa reglabilă Reverb

Odată cu dispariția shifterului stâng de pe ghidon, destinat schimbătorului față, în cazul în care pedalezi pe o transmisie 1x, locul acela a rămas gol. Sram s-a gândit că este un loc bun unde poate instala noua telecomandă hidraulică a tijei de șa reglabilă RockShox Reverb. În acest fel se obține o ergonomie mai bună și o amplasare mai fericită a componentelor de pe ghidon. Remote-ul se instalează pe un colier Sram MatchMaker alături de maneta de frână. Așadar ergonomie totală.

Noul remote folosește ergonomia “trigger” de la Sram pentru a oferi o forță mai mică de apăsare pe manetă și pentru mai multă ușurință în utilizare. Practic maneta se află acum poziționată în locul shifterului pentru schimbătorul față.

O nouă metodă de aerisire a fost de asemenea folosită, pentru a face operațiunea mai ușor de executat. Noul remote este „invers” compatibil cu toate tijele B1 & A2 Reverb plus toate modelele Reverb Stealth.

Noul remote păstrează reglajul vitezei de ridicare a tijei, iar greutatea este anunțată la 69 grame, mai mare cu 21 grame decât modelul actual de remote.

Noua tijă de șa reglabilă Reverb Stealth cu telecomanda 1x va avea prețul de 445 euro. Dacă dorești doar upgrade la noul remote (care include telecomanda 1x, kitul de aerisire și colierul MatchMakerX), prețul este de 105 euro. Pe piață va fi disponibilă începând din aprilie 2017.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − nineteen =