Acum citesti
Nicolai Geolution 2017: mai lung, nu se poate!

Complet neimpresionați de trendurile actuale, cei de la Nicolai s-au pus pe construit biciclete lungi, cu unghiuri ale headtube-ului extrem de degajate, care crează un efect optic cel puțin bizar, însă care se pare că oferă eficiență mare pe traseele de coborâre. Un lucru a fost clar: bicicletele trebuie să fie ultrastabile pe traseu, iar aceasta era soluția firească în acest sens. Noua geometrie este bitezată GEOMETRON și a atins atât bicicletele de poteci, de enduro sau downhill.

Cel mai restrâns unghi pentru headtube îl are modelul ARGON-GLF, hardtail-ul pentru poteci agresive, care vine cu o valoare de 63 de grade. O valoare nemaiîntâlnită până în prezent în cazul hardtail-urilor. Bicicleta este dotată cu o frucă Fox 36 Float, cu frâne Hope Tech 3 X2, transmisie Sram X1 1×11 și cu anvelope WTB cu o grosime de 2.8 inch.

nicolai-1 Modelul pentru enduro, ION-G13, va avea un headtube amplsat la 64 de grade, va costa în versiunea de top 5.949 de euro și va fi echipat cu amortizoare de la Fox, frâne Hope Tech 3 E4 cu discuri de 200/180mm, tijă de șa reglabilă Rock Shox Reverb Stealth și o transmisie 1×11 de la Sram, versiunea X1.

nicolai-2Dar poate cea maiimpresionantă dintre toate este geometria modelului de Downhill, ION-G19, ce are un headtube amplasat la 61.5 grade. Chainstay-ul de 452mm este de asemenea foarte lung, iar în echipare de top, vine cu un preț de 6.999 de euro.

nicolai-3Așadar, pentru cei în căutare de biciclete care pot să coboare fără nici cea mai mică problemă, găsesc la Nicolai varianta cea mai sigură, cu o geometrie care reușește să surprindă și să șocheze totodată, dar care s-a dovedit a fi foarte eficientă în scopul pentru care a fost creată.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

8 + 18 =