Acum citesti
Noi biciclete de Trekking la Rovelo, de la DiamondBack și Raleigh

Rovelo ne anunță printr-un comunicat de presă de lansarea unei noi game de biciclete de trekking, disponibilă de la brand-urile importate, DiamondBack și Raleigh. În cazul DiamondBack este vorba despre trei versiuni distincte ale modelului Contra. Acestea au de asemenea și un preț special de achiziție, care diferă bineînțeles de echipare.

Astfel, modelul Contra 1.0 reprezintă versiunea de bază, fiind echipat cu un sistem de transmisie cu 3 foi și 6 pinioane, schimbătoare Shimano Tourney, o furcă Zoom 148 cu Lock-out și frâne V-brake.

contra-1

Următorul model din gamă, Contra 2.0 este echipat cu un sistem de transmisie 3×7, așadar un pinion în plus, schimbătoare Shimano Tourney, furcă Suntour Nex DS cu Lock-out, frâne Tektro Novela (pe disc, mecanice, cu discuri de 160mm) și anvelope rapide Schwalbe CX Comp, în formatul 700×35.

contra-2

Cel mai bine echipat model dintre cele trei este și cel mai scump: pentru 1.995 de lei oferă însă un sistem de transmisie 3×8, cu schimbătoare Shimano Altus și manete Shimano Acera, frâne pe disc hidraulice Tektro HDC300 cu discuri de 160mm, o furcă Suntour NEX și anvelope Schwalbe CX Comp.

contra-3

Toate cele trei modele împart același cadru din aluminiu 6061, fiind disponibile în trei dimensiuni distincte: 16, 18 și 20 de inch.

Gama Raleigh este ceva mai restrânsă, având câte un model reprezentativ în funcție de sex: unul pentru femei, Misceo 1.0 Woman și unul pentru bărbați, Misceo 2.0. Versiunea pentru femei este oferită pentru 1.650 de lei și este echipată cu o transmisie 3×7, schimbătoare Shimano Tourney TX, frâne V-brake, o furcă Suntour NEX și anvelope Kenda Kwik Trail.

MIW114WHT

Ultimul, dar nu cel din urmă, este modelul Misceo 2.0. Este construit în jurul unui cadru din aluminiu 6061 și este echipat cu ofurcă Suntour NEX HLO. Frânele sunt pe disc, mecanice, cu discuri de 160mm, iar sistemul de transmisie 3×8 este alcătuit din componente Shimano Altus, la nivelul schimbătoarelor, Shimano EF-51 la nivelul manetelor și Suntour XCT, la nivelul angrenajului. Prețul modelului de față este de 1.890 de lei.

Misceo2.0_

Mai multe detalii pe rovelo.ro.

via Rovelo

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 − seven =