Acum citesti
Noii ochelari Rudy Project Tralyx

Am primit de la Rudy Project un comunicat de presă despre lansarea noilor ochelari, Tralyx și Tralyx SX, ambii echipați cu noua lentilă anti-șoc, Impact X2. Iată despre ce este vorba:

Tralyx_airflow_525pix Tralyx_image2_525pixEsența celor 30 de ani de dezvoltare, inovație și experiență de producție al ochelarilor sport, este concentrată în cele mai noi modele ale noastre. Testate pe sportivi încă din faza de proiectare, la producerea lor este folosită cea mai modernă tehnologie disponibilă. Astfel, am creat cei mai noi ochelari sport de top, modelele TRALYX și TRALYX SX.

SP397820-0000_fullPentru a atinge cel mai bun randament, avem nevoie de ochelari foarte ușori și care pot fi folosiți în orice condiții de luminozitate. Confortul perfect constă în greutatea redusă, aerisirea adecvată, designul ergonomic și posibilitatea de personalizare. Luând în considerare toate aceste aspecte, a fost proiectat modelul TRALYX, precum și cel pentru fețe mai înguste, TRALYX SX.

t1Fiind foarte ușor (doar 28 de grame!), foarte rezistent, cu ramă flexibilă, datorită proiectării speciale ale lentilelor, asigură o aerisire perfectă, oferă confortul și calitatea obișnuită de la Rudy Project, brațe care beneficiază de noul sistem Adaptive Tips™ – pielea nu transpiră nici sub terminațille cauciucate ale brațelor, asigurând obișnuita fixarea perfectă pe față de la Rudy Project.

tralyx_slide1Lentilele cu baza 7 asigură un câmp vizual larg și protecție bună împotriva vântului, printe opțiunile disponibile pentru lentile, se găsește și cea mai dezvoltată lentilă disponibilă de pe piață, lentila fotocromatică și garantată anti-șoc, ImpactX2.

TRALYX ȘI TRALYX SX – una din singurele ajutoare autorizate în creștea randamentul! Testate în acest an la Tour de France la mai multe echipe.

CARACTESTICI

(TRALYX/TRALYX SX)

Greutate: 28/27,8 grame

Mărimi: lungimea ochelarilor 137/133 – înălțime 44

Baza: 7

Elemente ale ramei din Grilamid™
Terminațiile brațelor și suportul nazal cauciucate, astfel se fixează perfect și în condiții de umiditate crescută
Cu sistem de Protecție integrat
Sistem de aerisire integrat
Suport nazal și terminații brațe ajustabile
Terminații brațe Adaptive Tips™
Posibilitate schimbare lentile
Nu poate fi dioptrizat
Etui de păstrare și lavetă de curățare din microfibră

Cu 2 ani garanție!

Alte detalii pe: www.rudyproject.ro

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen + 3 =