Acum citesti
Noile Felt Compulsion și Edict FRD 2015

Felt a prezentat la Sea Otter două noi biciclete full-suspension, modelul Compulsion pentru enduro și modelul Edict FRD (Felt Racing Development) pentru cursele de Cross Country sau Maraton.

Pentru scena de enduro, cei de la Felt au reporiectat modelul Compulsion, i-au montat roți de 27.5 inch și l-au înzestrat cu suspensii de 160 de mm. În ceea ce privește geometria, unghiul headtube-ului (66 grade) va fi mai mic, pentru prestații bune în downhill, pe când cel al seattube-ului (74 grade) va fi mai drept pentru a oferi o poziție bună pe cățărări. Producătorul declară că bicicleta poate fi o companie perfectă pentru traversarea Alpilor dar și pentru concursurile de enduro.

felt_compulsion_2015

Top tube-ul va fi scurt, de 588 mm, asemenea chainstay-ului, care are o lungime de 436mm. Ampatamentul este de asemenea scurt, imprimând o caracteristică de agilitate bicicletei. În ceea ce privește suspensia de spate, Felt va folosi sistemul Equilink, care va lucra împreună cu un amortizor Rock Shox Monarch Plus. Modelul de top va fi echipat cu o furcă Rock Shox Pike, sistem de transmisie Sram X01, frâne Sram Guide și roți WTB, fiind oferit pentru 4.999$.

În ceea ce privește segmentul de XC Racing, cei de la Felt au pregătit pentru 2015 modelul Edict. Rulează pe roți de 29 de inch, are un cadru din carbon care cântărește mai puțin de 2 kg, iar din echipare fac parte noua furcă Rock Shox RS-1 cu o cursă de 120mm, un sistem de transmisie Sram X01 cu angrenaj Race Face cu brațe din carbon dar și alte componente foarte ușoare din gama celor de la Easton. Felt nu a precizat prețul, dar va avea cu siguranță 5 cifre.

felt_edict_2015

via Felt

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen + one =