Acum citesti
Noile trainere de la TacX: la fel ca pe șosea

Asta ne promit cei de la TacX: o experiență similară ca atunci când ne-am afla pe șosea, atunci când vom pedala pe noile trainere, lansate pentru 2017. După succesul înregistrat cu modelul Neo Smart, olandezii de la TacX oferă cu Flux Smart un model cu un preț mai avantajos. Acesta va fi un Smart-Trainer interactiv, compatibil cu toate aplicațiile și programele de la TacX: acționează ca gazdă pentru ANT+ cu Dual Band și Bluetooth și poate comunica astfel cu orice fel de aparat, putând la fel de bine să primească comenzi de pe acestea.

DSCF1492 Smart-Trainer înseamnă că acesta va reacționa la cele mai mici mișcări care va schimba rezistența la înaintare. Fiecare watt va fi redat corpului asemenea realității, iar cei mai buni dintre cei mai buni ar trebui să pedaleze pentru un minut cu 850 de wați sau 20 de minute, cu 450 de wați. Opt electromagneți puternici vor putea simula în timpul unui sprint până la 1.500 de wați, o valoarea probabil greu de atins de mulți dintre noi. TacX Flux Smart ar urma să aibă un preț recomandat de 699 de euro.

Tot pentru 2017 ce de la TacX au pregătit modelul Magnum. Pe acesta se va putea folosi fără probleme și cursiera, așa cum s-a putut vedea la Eurobike și va suporta viteze de până la 30 km/h și urcări cu o înclinație de până la 20%.

DSCF1477 DSCF1478Este de fapt, cel mai avansat trainer pe care-l poți cumpăra pentru acasă, iar acesta va fi livrat împreună cu un display de 32 de inch, compatibil de asemenea cu aplicațiile TacX. Noul Magnum poate duce un rider de maxim 120 de kg, iar prețul recomandat este de 6.990 euro, numărându-se astfel și printre cele mai scumpe din lume.

Neo Smart primește un update în ceea ce privește frâna magnetică și transmisia directă cu ajutorul lanțului. Este de asemenea mult maisilențios.

DSCF1497În interiorul său se rotesc 32 de magneți Neodym, care se regăsesc pe o placă metalică conectată la caseta de pinioane a bicicletei. Va funcționa fără vibrații și va avea o rezistență de până la 2.200 de wați și asta chiar și la viteze mai mici. Reușește să simuleze perfect o urcare de 25% conform producătorului.

DSCF1494Acesta va fi de asemenea dotat cu ANT+ și Bluetooth pentru comunicare cu alte device-uri, trimițând informații despre viteză, cadență sau putere, către un smartphone sau către o tabletă. Informațiile pot fi apoi analizate foarte facil direct din computer.

DSCF1493Nu în ultimul rând, trebuie menționat că noul Neo Smart funcționează și fără a fi conectat la o sursă de curent.

Importator TacX: Giant România.

Alte produse expuse la Eurobike:

DSCF1490 DSCF1489 DSCF1487 DSCF1485 DSCF1484 DSCF1482 DSCF1480

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen − 3 =