Acum citesti
Northwave prezintă la EuroBike vârful de gamă: Extreme Tech Plus

noutati_eurobike

Modelul de top al celor de la Northwave, Extreme Tech Plus, a fost prezentat la EuroBike în august. Vor exista două versiuni, una pentru șosea și una pentru mountainbike, ambele croite din cele mai bune materiale, numărându-se în același timp printre cele mai ușoare perechi de încălțăminte din lume.

Cele două perechi se vor distinge atât prin construcție cât și prin culoare, încălțămintea pentru șosea fiind oferită în culoarea portocalie, pe când cea pentru MTB, în culoarea verde.

northwave_extreme_tech_2014_1

Inovația cea mai mare, prezentă pe ambele perechi, o reprezintă sistemul de închidere SLW2 (Speed Lace Winch). Tensiunea se reglează cu ajutorului unui mecanism cu clicheți aflat pe partea exterioară a pantofului. Talpa Air Sole, așa cum se poate deduce din denumire, asigură o ventilație bună.

northwave_extreme_tech__mtb_2014_2

Talpa pantofilor de MTB are inserții de cauciuc Vibram pentru a asigura o mai bună aderență pe porțiunile de push bike. Pantofii pentru MTB vor cântări 280 de grame/bucata, pe când cei pentru șosea, doar 235 de grame/bucata. Aceste două modele nu sunt însă singurele pe care Northwave le-a pregătit pentru sezonul următor. Nu mai puțin de 26 de modele sunt în programul 2014.

De asemenea, căști și ochelari noi vor fi oferiți în diverse culori și variante.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 1 =