Acum citesti
Nou action cam de la Sony: HDR-AS30V

Un nou model de cameră video va figura în gama Sony începând cu această toamnă. Este vorba despre HDR-AS30V, un aparat de dimensiuni compacte, care incorporează mai multe trăsături, printre care Wi-Fi, GPS sau rezoluție mare pentru modul fotografie.

action_cam_sony

Sony a prezentat noul produs ca fiind o cameră ultra-compactă cu dimensiunea de 24.5mmx47mmx82mm, care este cu 25% mai mică decât modelul precedent și cu 35% mai ușoară, modelul de față având 90 de grame cu bateria inclusă. Adăugate acestei versiuni au fost funcția de GPS și rezoluția de 11.9 megapixeli pentru aparatul foto, pe când senzorul Exmor R CMOS captează mai multă lumină pentru cele mai bune cadre și 6 moduri de filmare sunt disponibile.

Rezoluția maximă este de 1920×1080, Full HD, iar o altă noutate adusă acestei camere îl reprezintă sistemul integrat Wi-Fi care permite încărcarea facilă a imaginilor surprinse pe telefon sau tabletă și de acolo mai departe pe internet. O altă trăsătură performantă a camerei este unghiul larg al lentilei, de 170 de grade, dar și opțiunea Map View care afișează profilul traseului pe care îl străbați sau Multi View care afișează diferite informații legate de viteza de deplasare. De asemenea, și prețul a fost stabilit pentru HDR-AS30V și este de 299$, putând fi comandată de pe site-ul Sony, însă nu include suportul pentru bicicletă special construit în acest scop.

Vezi Comentarii (5)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

7 + eight =