Acum citesti
Nou de la BH Bikes: Lynx 6 cu roți de 27.5

Iată că și spaniolii de la BH lansează un model specific pentru enduro, însă unul pentru care partea de design n-a fost deloc ignorată. Ba chiar i s-a acordat foarte multă atenție, căci dacă te uiți atent la formele cadrului, vei vedea una dintre cele mai interesante biciclete de pe piață. Triunghiul frontal al cadrului este plăcut unduit, asemenea unor valuri. Țeava inferioară devine foarte groasă spre joncțiunea cu Bottom Bracket-ul, iar bascula este asimetrică.

bh-lynx-6-2015

Suspensia de tip Split Pivot cu amortizor plutitor, oferă o cursă de 160mm, iar împreună cu amortizorul Fox Float CTD din gama Kashima promite a fi foarte sensibilă. În partea din față, amortizarea este susținută de o furcă Fox Float 34 CTD, tot din gama de top Kashima și tot cu o cursă de 160mm.

Și în ciuda faptului că bicicleta este oferită pentru aproximativ 6.000 de euro, restul de componente nu sunt toate vârf de gamă. Frânele provin din gama Shimano XT, schimbătorul de foi din gama SLX, iar schimbătorul de pinioane din gama XTR. Tija de ghidon măsoară 45 de mm, perfectă pentru o manevrabilitate desăvârșită.

Detalii despre greutatea totală nu sunt oferite din păcate.

via BH Bikes

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 2 =