Acum citesti
Noua Romet WIGRY 8

Romet lansează noua bicicletă pliabilă WIGRY, cu un colorit nou dar și cu o garanție de 5 ani pentru cadru și alți 2 ani, pentru piese. Aceasta rulează pe roți de 20 de inch și beneficiază de un sistem simplu de pliere, atât pentru cadru cât și pentru ghidon.

În ceea ce privește echiparea, punctul forte este butucul Shimano Nexus, cu 8 viteze incluse și cu frână integrată. Și pentru că tot am adus vorba de stoppere, pe furcă este montat un V-Brake puternic de la Promax, care ar trebui să-ți asigure rapoarte optime de frânare, mai ales pentru oraș. Anvelopele sunt de asemenea de calitate, provenind de la Michelin, în dimensiunea 20 x 1.75 inch.

Alte componente ce merită amintite sunt angrenajul Prowheel cu brațe compacte de 170mm, șaua DDK și pedalele incluse în pachet ce provin de la VP Pedals, pliabile și ele. Greutatea totală a bicicletei cu cadru din aluminiu este de 14.6 kg, combinația de culori disponibilă fiind de negru cu albastru sau de negru și roșu. Prețul de achiziție recomandat este de 1.869 Lei.

via Biciclop

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty + 20 =