Acum citesti
Noul Cube Stereo 2016 a fost prezentat

În Kirchberg, există un eveniment conex Eurobike-ului, unde timp de 3 zile, producătorii prezintă presei ultimele noutăți. Un fel de Demoday, prelungit. Cei de la Cube au prezentat astfel oficial noua lor bicicletă de enduro, Stereo 2016. Pe lângă modelele Stereo 160 și 120, va mai exista un model din seria 27+.

cube-stereo-2016

Cel mai important model însă rămâne Stereo 160, care pentru anul viitor va fi oferit în două versiuni cu cadru din carbon și alte două cu cadru din aluminiu. O modificare importantă se referă la amortizorul de spate, care capătă mai mult spațiu și permite instalarea amortizoarelor potente, cu cameră de aer extra. Totodată, noul design permite și instalarea unui bidon pentru lichide.

Versiunea pe care o poți admira în fotografii este C68, cea de top, în culorile de echipă. Aceasta este dotată cu un amortizor Fox Float X, cu o furcă Fox 36 și cu o transmisie Shimano XTR. Cei de la Cube menționează că noul Stereo, în versiunea din aluminiu, va avea un cadru cu 400 de grame mai ușor decât versiunea anului anterior, toate cablurile vor fi trase prin interiorul cadrului, iar protecția de sub down tube va avea integrate opțiunile de montaj pentru Shimano Di2 (schimbătoarele electronice).

În ceea ce privește geometria, headtube-ul va fi amplasat la 66 de grade, iar seat tube-ul la 75 de grade. Prețul pentru versiunea din aluminiu va porni de la 2.700 de euro și poate ajunge până la 6.500 de euro în cazul versiunii din carbon.

via Cube

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven + 16 =