Acum citesti
Noul Ellsworth Method 2012


Iubitorii bicicletelor de Freeride, au acum un nou motiv pentru a se gândi la soluții de economii rapide. A fost anunțat noul Ellsworth Method, care urmează a fi comercializat în cursul acestui an. Denumirea noului model a fost aleasă în urma unui concurs, prin care orice persoană interesată putea să trimite denumirea pe care o credea potrivită pentru acest model.



Bineînțeles, câștigător a fost cineva din Statele Unite ale Americii, iar denumirea de Method a reușit să le devanseze pe cele precum Descent, Avenge, Defiant sau Departure. Cel puțin ultima denumire cred că nici nu trebuia luată prea în serios.


Acum că-i știm numele o să așteptăm cu foarte mare interes și specificațiile tehnice dar și alte detalii despre preț, pentru că acestea urmează a fi făcute publice în cel mai scurt timp. O scurtă analiză vizuală ne relevă faptul că această bicicletă a fost dotată cu un pachet de mușchi pe măsura traseelor pe care le va străbate: amortizoare Fox, gamă de componente Shimano Saint. Și cred că este suficient.


Detalii pe ellsworthbikes.com.


via Ellsworth


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 + nine =